E-handel

Välkommen till vår E-handel!

Innan du skrollar så kan du läsa om skillnaden mellan att vara Trafikskolekund & Privatist.

Gör ditt val nu direkt!

Vi skiljer på att **Bli Trafikskolekund** eller att välja att vara Privatist. Vi förklarar skillnaden såhär och du väljer:

Detta innebär det att vara :

TRAFIKSKOLEKUND!

Väljer du **Bli Trafikskolekund** så köper du tjänsten under respektive behörighet (500 kr). Vi på Trafikskolan tar då hand om ALL planering gällande din körkortsutbildning. Du har rätt att boka dig på teorilektioner för endast 150 kr/tillfälle. Vi hjälper dig bedöma antal trafiklektioner du kan tänkas behöva. Vi hjälper dig med bokning av det vi anser att du behöver och i "rätt ordning" i din körkortsutbildning. Du får sms-support dygnet runt, fri fika från vårt fikabord och du har möjlighet att hyra våra fordon under körprov.. Vi tar helt enkelt hand om hela dig och din körkortsresa. (Mer om innehållet läser du under respektive behörighet).

Detta innebär det att vara:

PRIVATIST!

-- Väljer du att vara Privatist så tar själv ansvar för din körkortsutbildning. Du kan INTE boka dig på teorilektionerna. Du har INTE tillgång till fri fika på trafikskolan. Du får kontakta oss under receptionens öppettider, då du INTE har sms-support.  Du får givetvis boka dig på allt du vill hos oss men du önskar själv vad du vill att trafiklektionerna ska innehålla. Du bokar på egen hand dina prov på Trafikverket. Vi bokar INTE dina prov på Trafikverket (det gör du själv privat) och du har INTE rätt att hyra våra fordon vid körprov.

Så gör valet nu och boka /handla efter ditt val.

Välkommen till oss!