RISKUTBILDNING DEL 2

FÖR ATT MINSKA SMITTSPRIDNING HAR VI STRIKTA REGLER FÖR ATT DELTA PÅ VÅR RISK 2. VI BERÄTTAR MER OM DU KONTAKTAR OSS!

Bilen

Vi använder oss av en Volkswagen med urkopplingsbar ABS (låsningsfria bromsar), ESP (antisladd). En Skid-Car, för att få olika friktionsvärden (olika halkor), är monterad på bilen. Läraren åker med i bilen under hela utbildningen.

Vi startar med teori i vår teorisal vid Arvidsjaur Flygplats (du åker med lärare dit med start från Trafikutbildarna på Storgatan 14).

Förkunskaper

För att kunna tillgodogöra Dig utbildningen, krävs att Du kan manövrera bilen utan svårigheter. Det är därför viktigt att Du kommer i slutet av din körutbildning. Om det bedöms att Du har bristfällig manövrering av fordonet, kan vi inte genomföra utbildningen och kommer då att avbryta utbildningen. Det innebär att du får återkomma vid ett senare tillfälle. Har vi hunnit påbörja din utbildning och upptäcker att dina grundkunskaper i bilkörning inte är vad vi kräver kommer du ändå att få betala för den icke utförda utbildningen.

MYCKET VIKTIGT ATT TÄNKA PÅ:

Under dessa Corona-tider tar vi dessutom in färre elever på våra Risk 2 vid ett o samma tillfälle så snälla, ta inte upp en plats för de som behöver platsen genom att boka dig innan du verkligen kan köra bil, alltså vara i princip redo för Körprov!!!

Du skall styrka Din identitet när Du kommer till oss. Giltigt pass eller bank-, polis- legitimation godtas. Vi registrerar godkänd utbildning till Transportstyrelsen.

Tolk

Både riskutbildning del 1 och del 2 sker i grupp och på svenska. Därför är det viktigt att Du som är osäker på svenska tar med någon som kan översätta åt Dig under utbildningen. Detta ansvarar Du själv för.

Av utrymmesskäl kan vi endast ta emot en tolk per utbildningstillfälle när det gäller riskutbildningarna. Därför måste Du meddela oss om Du tar med dig en tolk. Det gör Du på till  info@trafikutbildarna-arvidsjaur.com.

Kom ihåg att anmäla detta vid bokningstillfället.

Läs mer om riskutbildning del 2 här...

För att boka: ring 0960-13034 eller mejla info@trafikutbildarna-arvidsjaur.com