INTRODUKTIONSUTBILDNING / HANDLEDARBIL

INTRODUKTIONS
UTBILDNING

HEJ HANDLEDARE-KlLICKA HÄR

HÄR kan du/ ni boka er den 14 dec kl. 10.00

HÄR kan du/ ni boka er den 23 jan kl. 17.00

Från och med 1 januari 2006 skall den som ansöker om att bli handledare för privat övningskörning med personbil ha genomgått en introduktionskurs. Introduktionskursen ska leda till säkrare och effektivare mängdträning.

Från 15 år och 9 månader kan du som elev gå kursen och både handledare och elev Ska gå kursen. Ni behöver dock inte gå vid samma tillfälle eller på samma plats, huvudsaken är att ni båda har en giltig introduktionsutbildning.

Vi registrerar närvaron direkt till Transportstyrelsen .

Läs mer om handledareutbildning här...

I kurspriset nedan ingår Handledarboken (150 kr) och första körhäftet (100 kr) som inte kan väljas bort då materialet används under kursen.

Pris: 800:-/ person

OBS!

Före kursen ska du visa upp giltig ID-handling

Saknar elev godkänd id-handling kan handledare styrka elevens identitet.

HANDLEDARBIL

Du som handledare (ej elev) har möjlighet att boka dig i handledarbilen 60 min. Du sitter med som passagerare tillsammans med max 3 andra handledare. Trafikläraren är förare och kommer med tips o trix i hur du bäst kan lära ut till din elev. Även tips på viktiga saker  man som handledare lätt glömmer att lära ut eller inte alls vet om att man ska lära ut. Det kan ju vara några år sedan man tog körkort själv och tiderna förändras. Du kanske inte vet exakt vad du ska lägga fokus på. Du har i handledarbilen chans att fråga om precis vad som faller dig in gällande övningskörning.

Tips: att du i direkt anslutning till introduktionskursen bokar upp en tid i handledarbilen.

Här nedanför du se tider och boka dig

Klicka på Introduktionskurs här nedanför,  så kan du du både se kommande kurstillfällen samt boka dig/er!